Aannemersbedrijf Maasbouw BV renovatiewerkzaamheden Nuenen
Specialist in nieuwbouw-, verbouw-
en renovatiewerkzaamheden

Maasbouw BV is het aannemersbedrijf voor heel Zuidoost-Brabant

Nauwkeurig verder kijken dan alleen de bouwconstructie is bij Maasbouw BV uit Nuenen vanzelfsprekend. Spelen met basiselementen als steen, hout en metaal en dit vormen tot een fraai geheel: wij verstaan de kunst van een verrassend mooi eindresultaat.

Dakkapel renoveren of verbouwing van de badkamer realiseren?

Maasbouw BV bouwt elke kavel om tot een prachtig bouwwerk. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat wij tot ver in de regio een goede naam hebben opgebouwd. Al bij de voorbereidingen zijn we nauw bij het project betrokken. Dat merk je gelijk tijdens ons eerste gesprek.

Elk project vinden we interessant, elk bouwwerk heeft zijn uitdaging. Heb je een specifieke bouwstijl in gedachten voor je pand of wil je je aanbouw perfect laten aansluiten op de huidige stijl van je woning? Maasbouw BV realiseert elke bouwstijl en laat dit zien in duidelijke tekeningen en een aantrekkelijk realisatieplan.

We leveren maatwerk dat helemaal op je wensen is toegesneden. Wij houden korte lijnen met de beste onderaannemers.Voor de uitvoering van je projecten zetten wij vakmensen in die al jaren kwalitatief hoogstaand werk voor ons bedrijf leveren.

Daarnaast is er altijd een aannemer van Maasbouw BV op de werkplek aanwezig. Zo houden we het overzicht en weten we zeker dat de klus wordt geklaard. Iedere stap op weg naar je ideale huis wordt nauwkeurig met je besproken, zodat je op elk moment van onze werkzaamheden op de hoogte bent. Doordat wij alles in huis hebben, hoef je alleen maar achterover te leunen en te zien hoe jouw huis of uitbouw wordt verwezenlijkt.

Onze diensten

Nieuwbouw
Een nieuwe woning, garage, schuur of kantoor laten bouwen? Aannemersbedrijf Maasbouw BV is specialist in nieuwbouwprojecten.


Verbouw- en renovatiewerkzaamheden
Een verbouwing die perfect aansluit op het huidige in- en exterieur van je pand of een renovatie waarbij de originele stijl behouden blijft? Daar zorgen de aannemers van Maasbouw wel voor.


Aanbouw
Groter wonen? We kunnen de woonkamer of eetkamer uitbouwen of een mooie en lichte serre plaatsen. Ook een kantoor aan huis behoort tot de mogelijkheden.


Sanitair
Een ligbad, nieuwe glazen douche, nieuw toilet of complete verbouwing realiseren? We richten de badkamer of het toilet het helemaal naar jouw wensen in.

Keukens
Een keuken verbouwen of een geheel nieuwe keuken laten plaatsen is niet niets. Met Maasbouw ben je verzekerd van een mooi eindresultaat.


Dakkappelen
Maak van je zolder een volwaardige kamer met onze dakkapellen. We creëren meer licht en ruimte. Je hoeft alleen nog maar één keuze te maken: wordt het een slaap-, hobby- of werkruimte?


Tegelvloeren
Tegelvloeren kunnen in iedere ruimte worden gelegd: de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Voor welk formaat en kleur tegels je ook kiest: wij verzorgen een perfecte afwerking.


Kozijnen
We leveren en plaatsen ook kozijnen, ramen en deuren. We werken alleen met materialen die een hoge isolatiewaarde hebben en die daarnaast slijtvast, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.